• 160Рсд

  Маслине /100гр/

  Olives Serving

 • 200Рсд

  Урнебес /100гр/

  Urnebes

 • 230Рсд

  Кајмак домаћи /100гр/

  Serbian Cheese ”Kajmak”

 • 140Рсд

  Млади крављи сир /100гр/

  Cheese

 • 220Рсд

  Сир Сјенички /100гр/

  Sjenica Cheese

 • 390Рсд

  Сува сланина /100гр/

  Dryed Bacon

 • 460Рсд

  Печеница свињска /100гр/

  Pork Sirloin

 • 660Рсд

  Пршута Далматинска /100гр/

 • 930Рсд

  Тањир ,,Србија”/200гр/