• 890Рсд

  Пуњени свињски филе /350гр/

  Stuffed Pork Fillet

 • 750Рсд

  Натур шницла /350гр/

  Natural Scallop

 • 890Рсд

  Карађорђева шницла /350гр/

  Stuffed Escalope a la Karađorđe

 • 750Рсд

  Бечка шницла – Париска /350гр/

  Steak Vienna – Paris

 • 750Рсд

  Похована пилетина у сусаму /350гр/